22/2 2011

22/2 tisdag v.8
Idag fotograferade vi kollektionen. Vi fotade i Arlöv vid ett industriområde med en grafittivägg som bakgrund. I och med att vi bland annat använt plast och muttrar så passade ju platsen utmärkt. Jag agerade modell, Valerija var assistent och Louise fotograf. Samarbetet gick bra, vi var effektiva och det kändes som att alla tog lika mycket plats. Än så länge har jag bara sett bilderna på digitalkameran och det ser bra ut, och nu väntar jag med spänning på att få se resultatet uppförstorat.

17/2 2011

17/2 torsdag v.7
Är precis hemkommen från stadsbiblioteket. Vi sökte i bibliotekets dator och hittade en hel del artiklar som vi kan ha användning för. De flesta kunde vi kopiera, men de som inte fanns ska vi försöka leta reda på genom skolbiblioteket. Stadsbiblioteket skulle få in en bok om två veckor som handlar om att sy kläder av material som tex. gummi och liknande som vi kanske också kan ha nytta av, den reserverade vi.

17/2 2011

17/2 torsdag v.7
Igårkväll hade Valerija, Louise och jag pa-möte. Vi diskuterade och kom fram till när vi ska fotografera kläderna och smyckena, tisdagen 22 februari. Vi har också bestämt sminkning, hår, skor, plats och sådant.

Vi diskuterade även den skriftliga delen och kom fram till att vi behöver fakta innan vi börjar skriva, så i eftermiddag ska vi bege oss till stadsbiblioteket för att samla information.

Senare på kvällen googlade jag runt och hittade ett par intressanta länkar som vi kanske kan ha användning för.

12/2 2011

11-12/2 fredag-lördag v.6
Igår eftermiddag åkte pa-gruppen till Louise för att jobba vidare på kläderna. Det enda vi har kvar på det praktiska nu är halsbandet, resten av kläderna och smyckena är vi klara med.

Bild: Plastklänningen, bild 2: soppåse/spegel/gummi-klänning, bild 3: papier-maché korsett med 50-öringar, bild 4: chipspåskjol som hör till papier-maché korsetten.

6/2 2011

6/2 söndag v.5
Vi, Valerija, Louise och jag har precis haft skypemöte. Vi diskuterade vad vi har kvar på det praktiska och vad vi ska ta upp i det skriftliga. När det gäller det praktiska har vi puffor att sätta på plastklänningen, limma på 50-öringar på korsetten, göra klart sopsäcksklänningen med glas och halsbandet.

Vi ska träffas fredag-lördag nästa vecka för att jobba på detta och börja med det skriftliga.

RSS 2.0