19/10 2010

V.42 Tisdag 19/10-10.
Den 1:a november, måndagen på höstlovet ska vi åka till skroten och leta material till vår kollektion. Jag har hittar två stycken. En i Malmö vid jägersro (http://www.aronsbildemontering.se/) och en i Lund vid klostergården (http://www.fbt.se/?index=fbtcompany&company_id=263).

14/10 2010


Här är mitt inspirationskollage! Temat är futuristiskt och nyckelord är metall, muttrar, nitar, plast, spegelglas och papper.

14/10 2010

V.41 Torsdag 14/10-10.
Efter att ha diskuterat vidare i veckan med Valerija och Louise har vi kommit på fler material som vi kan använda i vår kollektion. Bland annat cd- och lpskivor, mynt, sladdar och spegelglas.
Jag har också fortsatt leta inspiration till kollaget och i eftermiddag/kväll ska jag börja sätta ihop kollaget så att det är klart tills imorgon.

7/10 2010

V.39 tisdag 28/9-10.
Gruppmöte med handledare.

V.40 onsdag 6/10-10.
Möte med Valerija och Louise. Vi skrev klart projektplanen och lämnade in den. Vi gjorde även upp en plan för hur vi ska gå till väga och i vilken ordning. Tidsplanen fyllde vi också i och satte deadlines för när de olika sakerna skulle vara klara.

Vår plan för hur vi ska gå tillväga:
Definiera återvunnet.
Samla inspiration, göra ett kollage.
Skissa.
Samla material.
Sätta ihop kreationerna.
Fotografera kollektionen.
Skriva teoridelen, knyta ann till miljö.
Redovisning.

V.40 torsdag 7/10-10.
Idag har jag gjort första punkten på planen för hur vi ska gå till väga, jag har definierat återvunnet. Det är en restprodukt från en industri. Exempelvis kan det vara glas, metall, papper eller plast.
Jag har även påbörjat inspirationskollaget som ska vara klart den 15 oktober.

Välkommen till min projektarbetesloggbok

I denhär bloggen kommer du kunna följa mig, Isabelle, när jag genomför projektarbetet "Refuture" tillsammans med Louise och Valerija. Bloggen kommer fungera som min loggbok.

Vårat mål är att skapa en kläd- och smyckeskollektion av redan använt material. Detta vill vi göra för att gå emot dagens köp och släng ideal.

RSS 2.0